Wij kunnen een zoekopdracht voor u plaatsen op het uitwisselingssysteem. U krijgt dan een mail zodra er een object wordt aangemeld (door ons of een andere makelaar) dat aan uw criteria voldoet. De mail wordt direct verstuurd, enkele uren of een dag voordat de woning op Funda staat, waardoor u snel kunt reageren en de kans groter is dat u voor een bezichtiging in aanmerking komt. Een ander voordeel is dat u niet elk moment van de dag op Funda hoeft te kijken maar alleen uw mailbox in de gaten hoeft te houden. De mail komt automatisch van ons en u mag ons dan bellen/mailen/whats-appen met de vraag welke makelaar de woning aanbiedt.

De zoekopdracht kan ingevoerd worden voor alle plaatsen of gemeenten in ons werkgebied Oost-Groningen.
Ook buiten deze regio kunnen wij plaatsen aangeven waarin u wilt zoeken.

Daarnaast of in plaats daarvan, kunt u ook 50 plaatsen aangeven waarin u een woning zoekt.

U kunt zowel zoeken naar huur- als koopwoningen, of naar een bouwkavel.

Omdat het invoeren van de opdracht (wij bespreken dit persoonlijk met u) en het afhandelen van uw contactverzoeken over welke makelaar een object aanbiedt, nu eenmaal tijd kost, vragen wij een kleine vergoeding voor deze service. Wij berekenen u € 10 eenmalig en € 5 per kwartaal. Voor aankoopklanten is de service uiteraard gratis. Wanneer u later een dienst bij ons afneemt (bijv. taxatie, bouwkundige keuring, verkoop of aankoop) wordt de betaalde vergoeding hiermee verrekend.

Stelt u prijs op deze ondersteuning bij uw zoektocht? Neem dan telefonisch contact met ons op om de opdracht direct in te voeren, of stuur ons een mail met uw naam/adres/telefoonnummer en de gebieden/plaatsen waar u zoekt en tot welk bedrag.