0597-430380
Digitaal Dossier
Vorige | Volgende

De Kamp 27 a en b Nieuwolda

Vraagprijs € 34.650 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Zou u ook niet liever hier nieuw bouwen, dan in een groter bouwplan dat in de praktijk vaak lange tijd een bouwput is? Geen wegen die nog aangelegd moeten worden, geen "zandbakken", kale tuinen en bouwverkeer? Hier wonen aan een straat waaraan reeds mooie bomen staan? En het is hier zo stil en zo rustig, heerlijk!

In totaal is ca. 2.525m² bouwgrond beschikbaar. Hierop mogen 4 twee-onder-een-kapwoningen gebouwd worden. Eén kavel voor 2 woningen is dan ca. 1.260m². Maar u kunt natuurlijk op deze kavel van 1.260m² of zelfs van 2.525m² ook een mooie vrijstaande woning laten bouwen.
De vraagprijs is nader te bepalen, richtprijs is € 55 per m², dat is € 34.650 voor een kavel van 630m².
Op de luchtfoto zijn de kavels in geel aangegeven met de nrs. 26 en 27. De woning met schuur die in het rood is aangegeven (nr. 26) wordt binnenkort gesloopt. Er is een verkennend bodemrapport aanwezig.
Omdat er zowel voor als achter de kavels een rustige weg loopt, kunt u kiezen of u de inrit/ingang naar de garage aan de voor- of achterkant van uw woning wilt hebben.

Gelegen op een mooie rustgevende plek midden in het Oldambtster polderlandschap en toch slechts 10 km van het ziekenhuis in Scheemda, 10 autominuten van de autoweg A7, 26 autominuten naar Delfzijl/Eemshaven.

Nieuwolda-Oost/ De Kamp is van oorsprong een gehucht met een concentratie van landarbeiderswoningen. De naam 'Kamp' duidt op een stuk grond waarop landarbeiders hun woning hebben gebouwd. De woningen werden gebouwd op kavels die door boeren werden verkocht aan arbeiders die bij hen in dienst waren. Het gedeelte wat nu bekend staat als Oostwolderhamrik kenmerkt zich door de grote en statige boerderijen langs het lint.
Tegenwoordig heeft Nieuwolda de ambitie om het meest energiezuinige dorp van Nederland te worden. Het dorp wordt in 2022 aardgasvrij, zie de info op www.nieuwborgen.net. Ga ook energiezuinig bouwen in Nieuwolda!

Mocht u graag een dubbele woning willen bouwen, dan kunnen wij u helpen met het zoeken naar een koper voor de andere helft.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2525 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nieuwolda
Sectie
K
Perceel
897
Oppervlakte
1330 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Nieuwolda
Sectie
K
Perceel
898
Oppervlakte
1195 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, buiten bebouwde kom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart De Kamp 27 a en b Nieuwolda

naar De Kamp 27 a en b Nieuwolda
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object