0597-430380
Vorige | Volgende

De Kamp 26 NIEUWOLDA, Groningen

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Zou u ook niet liever hier nieuw bouwen, dan in een groter bouwplan dat in de praktijk vaak lange tijd een bouwput is? Geen wegen die nog aangelegd moeten worden, geen "zandbakken", kale tuinen en bouwverkeer? Hier wonen aan een straat waaraan reeds mooie bomen staan? En het is hier zo stil en zo rustig, heerlijk!

Het nog beschikbare deel bestaat uit 1.460m² bouwgrond. Hierop mogen 2 woningen gebouwd worden.
Op de luchtfoto zijn de kavels in geel aangegeven met de nrs. 26. De woning met schuur die in het rood is aangegeven (nr. 26) wordt binnenkort gesloopt. Omdat er zowel voor als achter de kavels een rustige weg loopt, kunt u kiezen of u de inrit/ingang naar de garage aan de voor- of achterkant van uw woning wilt hebben.

Gelegen op een mooie rustgevende plek midden in het Oldambtster polderlandschap en toch slechts 10 km van het ziekenhuis in Scheemda, 10 autominuten van de autoweg A7, 26 autominuten naar Delfzijl/Eemshaven.

Nieuwolda-Oost/ De Kamp is van oorsprong een gehucht met een concentratie van landarbeiderswoningen. De naam 'Kamp' duidt op een stuk grond waarop landarbeiders hun woning hebben gebouwd. De woningen werden gebouwd op kavels die door boeren werden verkocht aan arbeiders die bij hen in dienst waren. Het gedeelte wat nu bekend staat als Oostwolderhamrik kenmerkt zich door de grote en statige boerderijen langs het lint.
Tegenwoordig heeft Nieuwolda de ambitie om het meest energiezuinige dorp van Nederland te worden. Zie de info op www.nieuwborgen.net.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1460 m²

Indeling

Aantal badkamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nieuwolda
Sectie
K
Perceel
897
Oppervlakte
825 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Nieuwolda
Sectie
K
Perceel
898
Oppervlakte
635 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart De Kamp 26 NIEUWOLDA, Groningen

naar De Kamp 26 NIEUWOLDA, Groningen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object