0597-430380
Digitaal Dossier
Vorige | Volgende

Hoofdweg Oost 0 ong NIEUWOLDA

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Grote bouwkavel van ca. 1.050m² met een aantrekkelijke vraagprijs! Gelegen op een mooie rustgevende plek midden in het Oldambtster polderlandschap. Geschikt voor het bouwen van een vrijstaande woning, of een dubbele woning (2x twee-onder-1 kap).

Op de luchtfoto is het kavel 29. Daarnaast zijn de kavels 26 en 27 ook te koop, deze zijn ca. 1.250m² per kavel, dus 625m² als er een dubbele woning op komt. De locatie ligt 10 km van ziekenhuis Scheemda, 10 autominuten van autoweg A7, 26 autominuten naar Eemshaven. Er is een verkennend bodemrapport aanwezig.

Nieuwolda-Oost/ De Kamp is van oorsprong een gehucht met een concentratie van landarbeiderswoningen. De naam 'Kamp' duidt op een stuk grond waarop landarbeiders hun woning hebben gebouwd. De woningen werden gebouwd op kavels die door boeren werden verkocht aan arbeiders die bij hen in dienst waren. Het gedeelte wat nu bekend staat als Oostwolderhamrik kenmerkt zich door de grote en statige boerderijen langs het lint.
Tegenwoordig heeft Nieuwolda de ambitie om het meest energiezuinige dorp van Nederland te worden. Het dorp wordt in 2022 aardgasvrij, zie de info op www.nieuwborgen.net. Ga ook energiezuinig bouwen in Nieuwolda!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1050 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nieuwolda
Sectie
K
Perceel
896
Oppervlakte
460 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Nieuwolda
Sectie
K
Perceel
899
Oppervlakte
590 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, buiten bebouwde kom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Hoofdweg Oost 0 ong NIEUWOLDA

naar Hoofdweg Oost 0 ong NIEUWOLDA
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object